Hlavní obsah

Po hlavní ulici plné lidí pobíhal medvěd

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Gatlinburg

Na hlavní třídě v americkém horském letovisku Gatlinburg bylo v týdnu poněkud rušněji než obvykle. Pobíhal tam totiž medvěd, který se do města zatoulal z blízkých lesů, napsal server listu The Telegraph.

BEZ KOMENTÁŘE: Zatoulaný medvěd v ulicích Gatlinburgu

 
Článek

Většinou mají lidé ze setkání s medvědem hrůzu, ale tentokrát se situace obrátila. Vystrašené a zmatené zvíře bloudilo ulicemi města a hledalo únikovou cestu, zatímco kolemjdoucí si ho fotili a natáčeli.

Hloučky lidí se neustále zvětšovaly, zvědaví obyvatelé a turisté totiž chtěli zjistit, co upoutalo pozornost ostatních. Jen málokdo z nich asi čekal, že by to mohl být medvěd.

Šelma, která se na hlavní ulici dostala do těsného kontaktu s lidmi, nakonec našla únikovou cestu, když spořádaně přešla přes přechod a utekla boční uličkou zpět k lesům.

Reklama

Související témata:

Související články

Skrytá kamera odhalila drbací orgie medvědů

Přemýšleli jste někdy nad tím, co zvířata dělají, když je nevidíte? Zaměstnance Alberta Parks v Kanadě to napadlo a záběry nastražených kamer jsou opravdu...

Výběr článků

Načítám