Hlavní obsah

Otec nevěsty se udusil na svatební hostině, rodina slavila dál

Novinky, vps

Třiasedmdesátiletý Jagan Babwah z Velké Británie se udusil na svatební hostině kusem jídla jen dvě hodiny poté, co odvedl svou dceru k oltáři. Rodina ovšem místo očekávaného ukončení slavnosti pokračovala v hostině. Pyšný otec by si prý nepřál, aby kvůli němu byl zrušen vysněný den jeho dcery, napsal server MailOnline.

Foto: Profimedia.cz

Jagan Babwah s dcerou a manželkou v den svatby.

Článek

Babwah zařídil své dceři pohádkovou svatbu. Obřad pro 160 hostů se konal na hradě Cooling, jehož pronájem vyjde podle listu The Daily Telegraph na v přepočtu necelých 300 tisíc korun za den. Na hrad, kde se konala i následná hostina, ji přivezl ve vypůjčeném voze Rolls-Royce a po celou dobu byl podle rodiny šťastný a dojatý.

O dvě hodiny později, když si všichni pochutnávali na slavnostním obědě, se začal dusit kouskem jehněčího. Ostatní se mu snažili pomoct, ale marně. Lékař záchranné služby už mohl po příjezdu na místo 73letého taxikáře jen prohlásit za mrtvého.

Rodina se poté překvapivě rozhodla v hostině pokračovat. Babwahova dcera Camela to brala jako poctu jeho památce a uvedla, že je přesvědčená, že její otec by si to tak přál. „Plánovali jsme tu svatbu dva a půl roku, pořád o tom mluvil,“ vypověděla 35letá žena, která pracuje jako administrativní asistentka.

„Táta by byl naštvaný, kdyby se kvůli němu zrušila svatba jeho dcery. Rodina pro něj byla vším,“ řekl 37letý syn Anill a dodal, že to byl nejobětavější člověk, jakého znal.

K nešťastné události došlo už 31. května, ale detaily byly zveřejněny až tento týden po ukončení oficiálního vyšetřování, které potvrdilo Babwahovu smrt udušením.

Reklama

Výběr článků

Načítám