Hlavní obsah

Dívka se díky make-upu proměňuje v děsivou kreaturu

Novinky, vrb
USA

Populární videobloggerka Michelle Phan sama na sobě předvádí, jak se z jemné blonďaté panenky během chvíle stane hrůzostrašně vypadající monstrum.

Dívka se díky makeupu proměňuje v děsivou kreaturu

 
Článek

Michelle Phan, která je mistryní v líčení všeho druhu, nadchla internet svými originálními nápady. Jedním z nejpopulárnějších videí je poměrně rychlá a bizarní proměna v takzvanou Zombie Barbie. Netradiční a opravdu vydařený make-up na Halloween nebo karneval sklidil u jejích fanoušků velký úspěch. Kreativní Michelle se podle svých vlastních slov inspirovala americkým hororem The Walking Dead, kde se to šikovně namaskovanými zombíky jen hemží.

A co je k tomuto netradičnímu hororovému vzezření potřeba? Podle slov Michelle stačí latex ve spreji, potravinářské barvivo jako imitace krve a obyčejný papírový kapesník. Šikovné ruce a trpělivost nesmí pochopitelně chybět. Když se ale dílo podaří, vizuální strašidelný úspěch je zaručen. Michelle Phan má svou vlastní webovou stránku, kde hýří originálními nápady nejen v oblasti líčení, ale celkově lifestylu jako takového.

Reklama

Související témata:
Videoblog

Výběr článků

Načítám