Hlavní obsah

Muž celý den hledal na dně řeky ztracený snubní prsten. Našel

Novinky, zkr
Tamworth

Nečekané dobrodružství završené ohromným výbuchem radosti zažil Richard Ford a jeho přátelé, když si vyrazili v půlce července na vodu. Muž totiž ztratil v řece Tame v britském Tamworthu svůj snubní prsten. Po 24hodinové mravenčí práci na dně toku se jednomu z jeho kamarádů prsten povedlo nalézt a vylovit, informoval server dailymail.co.uk.

BEZ KOMENTÁŘE: Po celodenním pátrání byl snubní prsten na dně řeky vítězoslavně objeven

 
Článek

Třicetiletý truhlář Richard, který se vloni v srpnu oženil se stejně starou učitelkou na základní škole Jen, si všiml, že nemá prsten asi po 800 metrech, co odrazil s přáteli od břehu. Jak později uvedl, připadal si, jako by přišel o kus své duše.

„V to odpoledne si tři z nás vzali šnorchly a hledali jsme hodiny a hodiny, ale nemohli jsme ho nalézt,“ popsal Ford. V pátrání ale pokračovali i o den později. Ford si dokonce vyrobil provizorní skafandr - z umělohmotného kbelíku vyřízl dno a místo něj vložil plexisklo, aby viděl pod hladinu.

Mezi tím však jeho kamarád Neil Myers prsten našel schovaný pod kamenem. A jak správně předpokládal, reakce na nalezení ztraceného šperku byla bouřlivá, proto si ji natočil. Ford okamžitě seskočil ze svého prkna a s rukama nad hlavou začal vítězoslavně křičet.

„Děkuju ti, jsem navěky tvým dlužníkem. Opravdu jsem nevěřil, že ho ještě někdy uvidím. Byla to šance jednu ku miliónu,“ dodal nadšeně Ford.

Reklama

Výběr článků

Načítám