Hlavní obsah

V obchodě levitovalo zboží, prý tam straší

– Whitstable
Novinky, vps

Vznášející se krabička s čajem, kterou zachytila bezpečnostní kamera obchodu s přírodními produkty v britském městečku Whitstable, vyvolala u majitelky obchodu paniku. V duchy sice nevěří, ale úkaz nedokáže vysvětlit. Video zhlédlo na internetu přes 300 tisíc diváku, a zatímco někteří jsou také skeptičtí, jiní mají jasno – v obchodě straší.

BEZ KOMENTÁŘE: V obchodě se vznášelo zboží

 
Článek

Video zachycuje staršího muže, jenž stojí v uličce a vybírá si zboží. Z regálu za jeho zády se najednou vznese krabička s čajem a chvíli se drží ve vzduchu. Poté z police naproti spadne jiná krabička, která už upoutá mužovu pozornost.

Ten netušil, že se možná stalo něco podivného, ji zvedl a vrátil zpět na místo. Stejně učinil i s druhou krabičkou, která mezitím také spadla.

Nechtěla tomu uvěřit

Majitelka obchodu Michelle Newboldová se o situaci dozvěděla se zpožděním. Záznamy z bezpečnostních kamer totiž kontroluje jednou za týden.

„Řekla bych, že jsem byla zmatená. Nemohla jsem tomu uvěřit, netuším, jak se to mohlo stát. Nic podobného jsem nikdy předtím neviděla. Ten zákazník nic neřekl, ani nevím, kdo to byl,“ řekla žena zpravodajskému serveru Kent Online.

Britka záznam nahrála na internet, chtěla totiž, aby ho vidělo co nejvíc lidí s nadějí, že někdo z nich přijde s logickým vysvětlením. Video se stalo populárním a komentáře rychle přibývaly a rozdělily se do tří hlavních proudů.

Jeden považuje video za nesmysl, podle toho druhého si Newboldová jen chtěla udělat reklamu a nadšenci do záhad spadající do třetího názorového proudu si myslí, že v obchodě opravdu straší.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám