Hlavní obsah

Vzal si na výherní automaty sekyru

– Padova
Novinky, vrb

Personálu a hostům baru s hracími automaty v ospalé italské vesničce Fontaniva se nedávno naskytla nezvyklá podívaná. Do místnosti vtrhl rozlícený muž a roztřískal automaty sekyrou.

Šílenec vtrhnul do herny a sekerou ničil vše, co mu přišlo pod ruku

 
Článek

Vyděšení hosté malé herny jen tak tak stačili od útočníka odstoupit. Sekyru třímal v rukou 47letý muž jménem Nure Bregu, který si sem přišel vyřídit „účty“. Několik desítek vteřin trvalo, než všechny stroje doslova rozmlátil. Pak, jakoby se nechumelilo, z baru odešel. Tam se zase proměnil, byl najednou klidný a nechal se bez protestů zatknout místní policí.

A důvod jeho destruktivního chování? Nure Bregu si prý uvědomil, že ho automaty za poslední dva týdny připravily v přepočtu o 150 tisíc korun.

„Najednou jsem se nemohl kontrolovat, musel jsem se pomstít, dostat tu agresivitu z té obrovské prohrané sumy peněz nějak ze sebe,“ řekl.

Podle svědků gambler trávil v herně  mnoho času, párkrát vyhrál, ale většinou byl ve ztrátě. Působil prý jako klidný nekonfliktní člověk. Závislost na automatech si ale vybrala svou daň. Nure Bregu byl odsouzen k šesti měsícům odnětí svobody za poškozování cizího majetku a ohrožování bezpečnosti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám