Hlavní obsah

Motorkář nedával chvíli pozor a skončil na střeše auta

Novinky, vps

Jednomu motorkáři z americké Floridy stačila chvilka nepozornosti a hned se dostal do vážných problémů. Místo cesty se díval po okolí a nevšiml si, že auto jedoucí před ním brzdí. Prudce do něj narazil, ale naštěstí se mu podařilo zachytit se na střeše. Z dramaticky vypadající srážky vyvázl bez vážných zranění, napsal The Daily Mail.

BEZ KOMENTÁŘE: Motorkář nedával chvíli pozor a přistál na střeše auta

 
Článek

Podle pohybu kamery na helmě je patrné, že motorkář se chvíli před nárazem díval na pravou stranu. Podle svých slov si v ten moment nevšímal svého okolí a neviděl tak, že vůz před ním se chystá odbočit a brzdí.

Automobilu si všiml až na poslední chvíli. Už se mu nemohl vyhnout nebo zabrzdit, jen se snažil dostat se co nejvíc doprava, aby se místo přímého nárazu svezl po boku auta. To se mu ovšem nepodařilo a přistál na střeše, kde se mu podařilo udržet se.

Posádka vozu poté pomohla potlučenému motorkáři dolů. Mladý muž se nepochlubil, zda byla přivolána policie nebo se s majitelem auta nějak vyrovnal. K jeho štěstí ale za svou chybu nezaplatil draze, jen přišel o motorku. Příště si prý raději pořídí auto, jak uvedl v komentáři ke svému videu.

„Jel jsem do nemocnice, kde mi udělali rentgen. Mám velké štěstí, nic nebylo zlomené. Týden a něco jsem kulhal, jinak jsem byl naprosto v pořádku,“ dodal muž k videu, které zveřejnil v sobotu.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám