Hlavní obsah

Řidič jel ve městě 160 km/h, narazil do motelového pokoje s hosty uvnitř

Novinky, vps
Toledo

Obrovské štěstí měl v sobotu jeden americký pár, do jehož motelového pokoje narazilo ve vysoké rychlosti černé SUV. Jeho řidič se městem Toledo ve státě Ohio řítil rychlostí přes 160 km/h a poté, co narazil do dvou dalších automobilů, ztratil kontrolu nad řízením a skončil v motelu. Oběma hostům se nic nestalo, napsal server televizní stanice ABC 13.

BEZ KOMENTÁŘE: Automobil narazil do motelového pokoje

 
Článek

Adrian Smith zrovna vstal z křesla a šel do koupelny, když auto narazilo do pokoje. Pokud by zůstal na svém místě, vůz by ho zasáhl.

„Kdyby nevstal, to auto by ho rozmačkalo. Narazilo totiž přesně tam, kde seděl,“ řekla Smithova přítelkyně Rochelle Watsonová. Žena, která je v osmém měsíci těhotenství, ležela v okamžiku nehody na posteli. Náraz ji odhodil dolů a zaklínil ji mezi postelí a gaučem. Hasiči pak museli zbourat stěnu vedlejšího pokoje, aby se k páru dostali.

„Dělal jsem si starosti o tu těhotnou ženu, ale nikdo nebyl zraněn. Byl to zázrak,“ řekl k nehodě pro server ABC News manažer motelu Arvind Patel.

Dvaatřicetiletý řidič Thomas Wallace po kolizi s dalšími automobily vyjel mimo silnici a srazil sloup s lampou. Po nárazu do motelového pokoje z místa uprchl, ale policisté ho chytili na parkovišti nedalekého obchodu. Policie zatím neví, proč jel tak rychle. Alkohol podle všeho za jeho zběsilou jízdou nestál.

Reklama

Související témata:

Související články

Řidič mercedesu omdlel s nohou na plynu

Neobvyklá nehoda se stala na jedné ze singapurských křižovatek. Řidič mercedesu tam omdlel za volantem a narazil do tří taxíků, přičemž o jeden se na chvíli...

Chodce na přechodu málem srazil člun

Na automobily, autobusy nebo třeba tramvaj si na přechodu pro chodce dává pozor asi každý. Málokoho by ale napadlo, že ho může ohrozit i člun. Přesně to se...

Výběr článků

Načítám