Hlavní obsah

Nejpotetovanější žena světa má tělo plné neslušných motivů

Novinky, vrb
Londýn

Britce Isobel Varleylové je 77 let. K typické paní v letech má ale na míle daleko. I ten nejdrsnější teenager totiž vedle ní vypadá jako suchar. V těle má čtyřicet piercingových náušnic a je od hlavy k patě potetovaná. A to ne vždy úplně slušnými obrázky.

BEZ KOMENTÁŘE: Nejpotetovanější seniorka světa

 
Článek

Extravagantní ženě by téměř osmdesát let nikdo nehádal, a to nejen díky vráskám schovaným pod tetováním. Její mysl totiž zůstala nasměrovaná proti konvencím a vizuální konformitě. Zatímco běžný senior je jakýmkoli náznakem extravagance pohoršen, babička Varleyová ji naopak nadšeně propaguje.

„Už jako dítě jsem byla jiná. Hrála jsem si s klukama, holčičí hry mi přišly legrační. Vášeň k tetování se ve mě ale probudila až mnohem později. V roce 1986 jsem se byla podívat na festivalu tetování a tady jsem ve svých téměř padesáti letech zjistila, že mě to naprosto fascinuje,“ říká Isobel Verleyová. Její tělo je dnes z 80 procent pokryto více než dvěma stovkami různých motivů.

„Asi nejšílenější bylo, když jsem si nechala pomalovat hlavu. Nechala jsem to celé na tatérovi. Když jsem se po hodině podívala do zrcadla, zjistila jsem, že mi tam vytetoval pánské reprodukční orgány. Byl jsem zděšená, ale pak jsem tomu nechala volný průběh. Na veřejnosti ale radši nosím blond paruku.“ říká extravagantní žena, která v roce 2000 získala titul Nejpotetovanější seniorka světa v Guinessově knize rekordů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám