Hlavní obsah

Žena nachytala manžela s milenkou. Shodila ji ze srázu

Novinky, vps
Arequipa

Hodně extrémním způsobem se rozhodla řešit jedna peruánská žena nevěru svého manžela. Když ho nachytala při schůzce s milenkou, svou sokyni v lásce popadla za vlasy a odtáhla ji k několikametrovému srázu, ze kterého ji shodila. Podle peruánských médií žena pád odnesla jen modřinami a pohmožděninami.

BEZ KOMENTÁŘE: Žena shodila manželovu milenku ze srázu

 
Článek

Lisette Lupo Mamaniová z města Arequipa už dlouho podezřívala svého manžela Renza Huancu, se kterým má čtyři děti, že má milenku. Jednoho dne ho sledovala a nachytala ho, jak se sešel s 25letou Sandrou Moralesovou. Bezpečnostní kamery poté zachytily dramatickou situaci.

Horkokrevná Jihoameričanka se dvakrát nerozmýšlela, popadla sokyni za cop a vláčela ji po zemi k nedalekému srázu, z něhož ji nemilosrdně shodila. Poté se chystala odejít, ale ještě se vrátila a za Moralesovou poslala spršku nadávek.

Zraněná milenka se po chvíli oklepala a vydala se pryč. Ke svému štěstí utrpěla jen lehká zranění. Mamaniová později uvedla, že se jí zatmělo před očima a pouze si pamatuje, jak svou sokyni popadla za vlasy. Svého manžela poté opustila.

Objevily se spekulace, zda video není sehrané, ale podle deníku The Sun Huanca dokonce vystoupil v peruánské televizi a prosil svou ženu o odpuštění. „Zajímáš mě jen ty a naše děti, protože bez tebe bych nic neznamenal. Prosím tě, odpusť mi. Vím, že jsem chyboval,“ prosil nevěrný manžel.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám