Hlavní obsah

Dělník vyhrál v loterii během 24 hodin hned dvakrát

Novinky, vps

Historie zná případy lidí, kterým se podařilo vyhrát v loterii velkou částku peněz dvakrát za život. Ale aby někdo uspěl dvakrát během 24 hodin, to je novinka. Přesně to se podařilo Američanovi Carymu Collingsovi. Minulý čtvrtek si koupil stírací los, na který vyhrál 55 555 dolarů, a o den později, když si jel vybrat výhru, zakoupil další. Ten mu vynesl 200 000 dolarů.

Foto: Washington Lottery

Cary Collings pózuje s šeky na celkem 255 555 dolarů.

Článek

Collings, který bydlí poblíž města Seattle a pracuje jako dělník v továrně Boeingu, si koupil první los minulý čtvrtek při tankování na benzínové pumpě. Po jeho setření začal slavit, vyhrál totiž 55 555 dolarů (asi 1,1 miliónu korun).

Druhý den ráno jel do centrály loterijní společnosti Washington Lottery pro výhru a rozhodl se, že po cestě se zastaví pro další los. Tentokrát si vybral jiný typ stíracího losu od stejné společnosti. Lze si jen těžko představit výraz na jeho tváři, když zjistil, že opět vyhrál, a tentokrát dokonce 200 000 dolarů (3,9 miliónu korun).

Jednašedesátiletý Američan si stírací losy od Washington Lottery kupuje už od roku 2004, kdy došlo k jejich uvedení na trh. Dva tikety z minulého týdne ale byly prvními, které mu přinesly významnější výhru.

Collings by vzhledem ke svému věku mohl odejít do důchodu a užít si tak naplno výhru. Místo toho ale prohlásil, že hodlá dál pracovat. Podle serveru Fox News výhru z prvního losu použije na umoření blíže nespecifikovaného dluhu. Co udělá s tou druhou, to ještě není jisté.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám