Hlavní obsah

Uprchlý býk se na ulici pustil do svého pečovatele

Novinky, vps
Málaga

Řidiči a chodci ve španělské Málaze si na začátku týdne museli dávat velký pozor. Uprchl tam totiž asi 200kilový býk a zhruba hodinu se toulal po městě. Svými rohy stihl poškodit několik aut. Jeho řádění nakonec ukončil až jeho ošetřovatel. Po krátkém zápase, do nějž se zapojili i kolemjdoucí a policie, byl býk přemožen.

BEZ KOMENTÁŘE: Ošetřovatel zpacifikoval uprchlého býka

 
Článek

Podle dostupných informací uprchl býk během převozu z nákladního vozu. Zmatený z neobvyklého prostředí se rozebíhal proti autům a narážel do nich. Řidiči se mu snažili co nejvíce vyhýbat, podle policie proto poškodil karoserii na pouhých čtyřech automobilech.

Ke zkrocení dvouletého zvířete nakonec došlo na jedné z křižovatek. Býk tam nejprve vrážel do jednoho z automobilů, ale po chvilce ho na sebe úmyslně nalákal jeden z jeho pečovatelů. Nechal ho přiběhnout až k sobě, chytil ho za hlavu a stáhl k zemi.

Na pomoc mu okamžitě přispěchali kolemjdoucí a policisté, kteří býkovi svázali nohy lanem. Zvíře ani ošetřovatel nebyli při incidentu zraněni, napsal britský deník The Telegraph.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám