Hlavní obsah

Romantika na entou: Mladík zapíchl dívce zásnubní prsten do hamburgeru

Opravdu někdo předal dívce zásnubní prstýnek tak, že jej nejdříve zapíchl do kuřecího hamburgeru? A opravdu mohla nějaká žena na tuto formu žádosti o ruku reagovat kladně? Tak přesně tyto otázky si nyní pokládají tisíce lidí po celém světě poté, co se po internetu začala šířit fotka se zásnubním prstýnkem zapíchnutým do hamburgeru.

Foto: Repro Facebook

Článek

Některé dívky vyrůstají s tím, že své "ano" řeknou jen tomu, kdo je požádá o ruku na Eiffelově věži s výhledem na Paříž a ideálně ještě se zásnubním prstenem vhozeným do sklenky vybraného šampaňského. Takovou dívkou rozhodně není Ann, která s radostí na nabídku k sňatku kývla poté, co jí přítel Dennis zapíchl zásnubní prsten do hamburgeru z fast foodu.

Ann měla zveřejnit na sociální síti Facebook snímek hamburgeru s prstýnkem a k němu napsala pouze komentář: "Řekla jsem ano." Příjmení obou aktérů byla graficky zakryta, a není tak ani jasné odkud pocházejí. Objevily se i spekulace, že jde pouze o hoax, protože na světě snad neexistuje dívka, která by takovou nabídku k sňatku přijala.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám