Hlavní obsah

Svatební fotka dopadla katastrofálně, všichni spadli do jezera

Novinky, vps

Američtí novomanželé Frank Fearon a Patricia Andrewsová budou mít svůj svatební den v hlavě asi ještě hodně dlouho. Při focení hromadné fotografie totiž společně s ostatními svatebčany příliš zatížili lávku, která se převrátila a vyklopila všechny do jezera. K nehodě ale došlo až po obřadu, takže to všichni vzali s humorem, uvedl server MailOnline.

BEZ KOMENTÁŘE: Lávka se svatebčany se převrátila a vyklopila je do jezeraVideo: Remedy Films

 
Článek

Fearon (30) a Andrewsová (26) měli podle předpovědi 60procentní šanci, že jim během květnového obřadu u jezera Lanier ve státě Georgia bude pršet. Srážky se jim nakonec vyhnuly, mysleli si tedy, že mají štěstí.

Na vodu ale stejně došlo. Hromadná fotografie na lávce se totiž hrubě nevyvedla. Celkem 28 svatebčanů bylo na lávku moc, a konstrukce se tak převrátila. Několika šťastlivcům se podařilo zachytit se zábradlí a moc se nenamočit, ale většina ostatních se pořádně vykoupala.

Novomanželé si nechali svatbu natáčet profesionálním studiem, kterému se podařilo celý karambol zachytit. Mají tak na svůj velký den památku, jakou se jen tak někdo nemůže pochlubit.

Po focení byla na programu už jen oslava, mokré překvapení tak nikomu moc nevadilo. Stačilo se převléknout a šlo se pít. Kaňkou na celém incidentu tak zůstává pouze zlomená ruka jedné z družiček. Ostatní utrpěli přinejhorším odřeniny nebo pohmožděniny.

„Nikdo si nestěžoval, a to i přesto, že měli utopené iPhony. Všichni se tomu zasmáli, usušili se a pak protancovali celou noc,“ řekl ženich Frank Fearon.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám