Hlavní obsah

Největší jihokorejská televize zakázala nový videoklip rappera Psy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Největší jihokorejská televizní společnost KBS ve čtvrtek oznámila, že nebude vysílat nový videoklip Gentleman, který nedávno představil světoznámý rapper Psy. Důvodem je skutečnost, že zpěvák a tanečník, který proslul svým hitem Gangnam Style, ničí ve videonahrávce veřejný majetek.

Psy: Gentleman

 
Článek

Napjatě očekávaný videoklip Gentleman začíná scénou, na níž svérázný hudebník nakopne dopravní kužel s nápisem "parkování zakázáno".

Státem dotovaná společnost KBS sdělila, že tato scéna nesplňuje normy veřejnoprávní televize, poněvadž může podněcovat k porušování veřejného pořádku a dávat špatný příklad mladým divákům. Mluvčí KBS rovněž připomněl, že televize již v minulosti z podobných důvodů zakázala jiná videa.

Psy a jeho Gangnam Style

Světovou slávu přinesl rapperovi PSY klip Gangnam Style, který byl poprvé na webu zveřejněn 15. července minulého roku a překonal už 1,5 miliardy zhlédnutí. Videoklip Gentleman byl představen v sobotu a také již od začátku láme divácké rekordy.

Anketa

Líbí se vám píseň Gentleman více než Gangnam Style?
Ano
13,8 %
Ne
81,9 %
Nevím
4,3 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 16287 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám