Hlavní obsah

Opilec lezl po drátech elektrického vedení

– Lin-fen
Novinky, vps

Lidé dělají v opilosti různé věci, ale jeden Číňan z města Lin-fen nad všemi vyčnívá. Minulý pátek měl špatnou náladu, a tak se opil a po sloupu vyšplhal na dráty elektrického vedení. Svůj výlet, při kterém se mu nic nestalo, zakončil pádem do záchranné seskokové matrace. O případu informovala agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Opilec lezl po drátech elektrického vedeníVideo: Reuters

 
Článek

Muž, jehož jméno úřady nezveřejnily, vylezl na dráty těsně před polednem. Kolemjdoucí na místo okamžitě přivolali hasiče, na jejichž žádost byl v oblasti vypnut přívod proudu. Kromě toho ještě požárníci nafoukli seskokovou matraci pro případ, že by Číňan spadl.

Jeden z hasičů vylezl na sloup elektrického vedení a snažil se muže přesvědčit, ať sleze. Ten to ovšem odmítl a pokračoval v nemotorném pohybu po drátech. Po chvíli k úleku přihlížejících spadl na spodní vrstvu drátů, kde visel přibližně 15 minut, než mu došly síly a spadnul do záchranné matrace.

Muž neutrpěl žádná zranění, zdravotníci u něj zjistili jen vysoké množství alkoholu v krvi. Místním reportérům vypověděl, že pil, aby zahnal špatnou náladu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám