Hlavní obsah

Neschopný zloděj pokazil při pokusu o vloupání vše, co se dalo

– Redding
Novinky, vps

Policie z kalifornského města Redding zveřejnila ve středu video zachycující pravděpodobně jednoho z nejméně úspěšných zlodějů v historii. Při pokusu o vloupání do obchodu s potravinami totiž ukázal na kameru svou tvář, nedokázal rozbít sklo ve dveřích, lekl se alarmu a nakonec zakopl při útěku.

BEZ KOMENTÁŘE: Takového zloděje jste ještě neviděliVideo: LiveLeak.com

 
Článek

Majitel obchodu i zaměstnanci se nepříliš schopnému zloději smějí, ale policie případ bere vážně a doufá, že díky zveřejnění videa se jí podaří získat informace, které povedou k dopadení pachatele.

K pokusu o vykradení obchodu došlo na začátku března. Pachatel napřed přišel s odhalenou tváří ke dveřím a podíval se dovnitř. Poté si mimo záběr zakryl obličej, odstoupil od dveří a hodil do skleněné výplně kámen. Po nárazu se okamžitě spustil alarm, který lapku tak vylekal, že se dal na útěk. Při něm ovšem ještě zakopl o obrubník.

„Napřed jsem se na ten záznam ani nechtěl podívat, ale zaměstnanci o tom neustále mluvili, tak jsem začal být zvědavý a nechal si to pustit. Samozřejmě to bylo komické. Říkám si, že jestli je tohle průměrný zločinec, nemáme se čeho obávat,“ řekl televiznímu kanálu KHSL TV majitel obchodu Kent Pfrimmer.

„Bylo to vtipné, hodně vtipné. Téměř to stálo za ty peníze, které se musely zaplatit za opravu dveří,“ uvedl zaměstnanec obchodu Larry Goldin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám