Hlavní obsah

Měla být mrtvá. Přesto vyskočila z kufru a utekla

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kalamazoo

Pořádně zaskočení byli michiganští policisté a především řidič, který minulé úterý srazil srnu. V domnění, že je mrtvá, ji naložil do kufru a chtěl si ji nechat na maso. Když ale policisté chtěli zvíře zkontrolovat, srnka z auta vyskočila a dala se na útěk. O případu informoval Daily Mail.

BEZ KOMENTÁŘE: Řidič naložil přejetou srnu do kufru, ta mu z něj ale vyskočila

 
Článek

Policejní hlídce se zdál vůz zaparkovaný u hotelu Red Roof Inn ve městě Kalamazoo podezřelý, zajeli proto na parkoviště a začali ho kontrolovat. Řidič vysvětlil, že má v kufru srnku, kterou srazil a zabil.

Chtěl si jí vzít domů a připravit z ní jídlo, na což má podle zákonů státu Michigan právo. Musí jen incident nahlásit a získat písemné povolení. Policisté se proto chtěli na srnu podívat.

Když ale policista David Miller otevřel kufr, čekalo na něj překvapení. Údajně mrtvé zvíře totiž ze zavazadlového prostoru vyskočilo a uprchlo zpět do lesů za hotelem. Řidič byl podle policistů tak zaskočen, že ztratil řeč. Srně při srážce ublížil méně, než si myslel.

Reklama

Související články

Motorkáře během závodu srazila k zemi srna

Panenská příroda a motoristické závody zkrátka nejdou dohromady. Když 29letý závodník na motorce tuto sobotu absolvoval poslední etapu závodu v americkém státě...

Výběr článků

Načítám