Hlavní obsah

Mladík bez řidičáku vjel autem do obchodu. Sebral upadlé zrcátko a zase odjel

Novinky, vps
Uniontown

Záměna brzdy a plynu stála za nehodou, při které Američan Joseph Engle prorazil výlohu obchodu v pensylvánském městě Uniontown. Osmnáctiletý mladík, který nevlastní řidičský průkaz, poté vycouval ven, optal se, zda jsou všichni v pořádku, sebral upadlé zrcátko a zase odjel. Policie ho ovšem dostihla, informoval televizní kanál WTAE.

BEZ KOMENTÁŘE: Osmnáctiletý řidič projel výlohou obchodu

 
Článek

Při nehodě, která se odehrála ve večerních hodinách, naštěstí nebyli v obchodě se smíšeným zbožím žádní zákazníci, nedošlo tak ke zraněním. Personál obchodu byl ale v pořádném šoku.

„Slyšel jsem obrovskou ránu a najednou byl v obchodě pick-up. Řidič se na mě podíval, a když si uvědomil, co udělal, začal couvat ven. Poté přišel zpět a zkontroloval, zda jsme v pořádku. Díky bohu, že tu nebyli žádní zákazníci. Nejspíš by totiž někoho zabil,“ popsal nehodu ze začátku března synovec majitele obchodu David Byers.

Engle po prohlédnutí napáchaných škod sebral upadlé zrcátko a odjel pryč. Policie ho ovšem dohledala a obvinila ho z řízení bez řidičského oprávnění. Do problémů se dostal i jeho 19letý kamarád Terry Hart, který mu auto půjčil. Ten se bude zodpovídat z toho, že půjčil svůj vůz řidiči, jenž nevlastnil řidičský průkaz.

Za poslední rok se podle majitele obchodu Donalda Arthura jedná o druhou podobnou nehodu, která postihla jeho obchod. „Dám před prodejnu několik velkých betonových sloupků, aby se to už neopakovalo,“ uvedl Arthur.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám