Hlavní obsah

Italský řidič naboural úplně nové Ferrari, policii ujel

– Bari
Novinky, vps

Ukázku, jak neřídit úplně nové auto, předvedl v úterý jeden italský řidič na obchvatu města Bari. Se svým Ferrari, které bylo podle deníku la Republica registrováno ten den ráno, nezvládl předjíždění a po smyku narazil do svodidel. Když pak na upozornění motoristů přijela na místo policie, řidiče ani auto už nenašla.

BEZ KOMENTÁŘE: Řidič Ferrari nezvládl sílu svého vozu a skončil ve svodidlechVideo: LiveLeak.com

 
Článek

Video natočil spolujezdec z vozu, který chtěl řidič Ferrari předjíždět. Posádka předjížděného auta evidentně patřila mezi fanoušky automobilky se vzpínajícím se koněm ve znaku, na bezpečnostních pásech sedanu totiž byly nášivky slavné firmy z Maranella.

Řidič pustil při najíždění na okruh vůz s kamerou před sebe, ale po chvíli mu chtěl předjetí vrátit. Na vozovce zkrápěné deštěm ovšem nezvládl sílu 570 koní pod kapotou a dostal se do smyku. Čelně narazil do svodidel a poté se ještě otočil o 360 stupňů.

Muž za volantem pravděpodobně zaplatil začátečnickou daň. Vozidlo bylo registrované v den nehody, a jeho řidič tak možná neměl dost zkušeností s řízením silných vozů. Problémům s policií se mu každopádně podařilo vyhnout, do jejího příjezdu totiž z místa nehody zmizel i s nabouraným autem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám