Hlavní obsah

Muž v kostýmu Batmana chytil zloděje a doručil ho na policii

Muž oblečený do kostýmu komiksového hrdiny Batmana přivedl minulý týden v pondělí časně ráno na policejní stanici v britském Bradfordu hledaného muže. Poté zmizel ve tmě, napsala v pondělí stanice BBC.

Foto: Reuters

Muž převlečený za Batmana spolu se zadrženým mužem na policejní stanici v Bradfordu

Článek

Výtečníkem, který padl do rukou samozvanému strážci zákona v masce, je 27letý mladík, po němž policisté pátrali kvůli krádežím a podvodům.

„Osoba, která muže přivedla, byla oblečena v kompletním kostýmu Batmana. Její identita je neznámá,“ uvedla policie.

Po zveřejnění kuriózní zprávy se přihlásila Kathryn Sutcliffová z místního krámku s žertovnými předměty a prohlásila, že jen pár dní před zadržením zloděje si u ní kostým Batmana zakoupil zhruba 20letý mladík. „Obyčejně chtějí kostým Temného rytíře (kostým Batmana z pozdějších dílů filmu), ale on chtěl tenhle. Chtěl také jeden se svaly na hrudi, jako nosí Del Boy v Only Fools and Horses (úspěšný britský seriál, pozn. red.)."

Foto: Reuters

Muž převlečený za Batmana spolu se zadrženým mužem na policejní stanici v Bradfordu

Sutcliffová dodala, že zákazník měl místní přízvuk, byl vysoký, kudrnatých černých vlasů. Podle BBC může být prodavačka jednou z mála lidí, kteří znají Batmanovo jméno, protože v obchodě zaplatil kreditní kartou. Žena však prohlásila, že si jeho totožnost ponechá pro sebe jako tajemství.

Co se týče zadrženého mladíka, má před soudem stanout v pátek.

Reklama

Výběr článků

Načítám