Hlavní obsah

Otec nechal svou osmiletou dceru řídit auto. Nepřipoutaní jeli stovkou

Novinky, vps

Za nejhoršího otce na světě je mnohými označován Rus Dimitrij Mihulčik, který nechal svou osmiletou dceru Karinu řídit auto. Při jízdě po kluzké silnici ji povzbuzoval, ať zrychlí, až nakonec jela stokilometrovou rychlostí. Ze zadní sedačky tomu přihlížela dívčina matka. Případem se podle serveru MailOnline zabývá petrohradská policie.

BEZ KOMENTÁŘE: Otec nechal svou osmiletou dceru řídit auto

 
Článek

„No tak, přidej. Nedívej se na tachometr, dívej se na cestu,“ povzbuzoval Rus svou dceru. Místy měla dívenka problém udržet vůz ve správném směru a sjížděla k zasněžené krajnici. Její otec tak občas sáhnul na volant, aby jízdu korigoval.

„Dostaň to alespoň na stovku. Sešlápni plyn, neboj se,“ říkal své dceři. Karina se zdála nervózní, ale když dosáhla stokilometrové rychlosti, objevil se na její tváři úsměv. V jízdě, která celkem trvala něco přes šest minut, ještě chvíli pokračovala. Poté zastavila a pustila svého otce zpět za volant.

Policie už se o případ zajímá. Jeho vážnost totiž umocňuje fakt, že pasažéři auta byli nepřipoutaní. Většina lidí video, které Mihulčik zveřejnil na internetu, odsuzuje. Objevily se ale i komentáře, podle nichž je dobré naučit dítě řídit už v takto nízkém věku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám