Hlavní obsah

Dvakrát nestihl let, tak si vybil vztek na přepážce. Stálo ho to kariéru

Novinky, vps
Kchun-ming

Návod jak se nechovat, když nestihnete svůj let, předvedl minulé úterý Číňan Lin-kchun Jen. Poté, co nebyl člen Čínského lidového politického poradního shromáždění a zástupce předsedy těžební společnosti Jün-nan Mining vpuštěn kvůli pozdnímu příchodu do letadla, začal řádit jako šílený a zdemoloval přepážku kontroly letenek. Informoval o tom The Telegraph.

BEZ KOMENTÁŘE: Číňan zdemoloval celou přepážku

 
Článek

Lin-kchun Jen přijel se svou ženou a dvěma dětmi na letiště v Kchun-mingu s dostatečným předstihem. Po odbavení se ovšem příliš dlouho zdrželi na snídani a nestihli svůj let. Podle portálu Wall Street Journal nechal Jen přebookovat letenky na pozdější let, ale opět se s rodinou nezvládl dostavit včas.

To už na něj bylo moc. Napřed se dohadoval s personálem a bouchal na dveře. Nástup do letadla už nebyl možný, takže to pochopitelně nezabralo. Číňanův vztek se proto stupňoval. Ze dvou počítačů, které byly na přepážce, udělal během chvíle hromadu šrotu.

Mezitím jeho záchvat přilákal dav lidí, který řádícího muže nevěřícně pozoroval. Jen divoce gestikuloval, střídavě směrem k personálu a střídavě k ranveji, a kopal při tom do přepážky. Na závěr popadl reklamní stojan a omlátil ho o dveře a o pult.

Přišel o práci

Video s Jenovým výstupem se v Číně stalo populárním, nemohl tedy počítat s tím, že ze svého výstupu vyvázne bez následků. Následovala proto omluva.

„Zklamal jsem jako politický představitel i jako otec. Mé iracionální a hrubé chování způsobilo škodu letišti a vyslalo špatný signál vůči veřejnosti, za což se omlouvám. Jsem ochoten nabídnout kompenzaci,“ zpytoval Jen svědomí. Tato omluva ovšem nestačila, Jen byl kvůli svému chování odvolán ze své pozice v těžební společnosti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám