Hlavní obsah

Třiadevadesátiletý řidič si spletl plyn s brzdou. Odneslo to hračkářství

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dallas

Nehoda, která mohla mít děsivé následky, se odehrála v pátek v Dallasu. Do jednoho z tamních hračkářství vjel se svým vozem 93letý řidič a zastavil až v dětském koutku. Podle svého vyjádření omylem zaměnil plyn za brzdu. Jen šťastnou shodou okolností se nikomu nic nestalo, informoval MailOnline.

BEZ KOMENTÁŘE: Auto prorazilo výlohu hračkářství a málem srazilo zákazniciVideo: LiveLeak.com

 
Článek

Záběry z bezpečnostní kamery ukazují, jak jedna ze zákaznic hračkářství Toy Maven uskočila před jedoucím autem doslova na poslední chvíli. Stříbrný Ford ničil vše, co mu stálo v cestě a zastavil se až 12 metrů od výlohy v místě, kde si běžně hrají děti.

„Je zázrak, že jsem tu v tu chvíli měla jen tři zákazníky. V tom místě je hrací koutek, kam při nakupování maminky odkládají své děti,“ řekla kanálu FOX 4 zaměstnankyně obchodu Veronica Floresová.

Řidič vozu i jeho spolujezdkyně byli po nehodě viditelně otřeseni a svědkové nehody jim museli pomoct vystoupit z auta. Dallaská policie později pro MailOnline uvedla, že řidič nebyl v souvislosti s nehodou zatčen nebo obžalován.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám