Hlavní obsah

Pes s lidskou tváří unikl smrti a hledá nový domov

– Mishakawa
Novinky, vps

Asi každý zná rčení o psovi jako nejlepším příteli člověka, dvouletý kříženec jménem Tonik je ale podle mnohých ještě o kus dál – vypadá totiž, jako by měl lidskou tvář. Jeho fotka se rychle rozšířila po sociálních sítích a majitelé amerického útulku, ve kterém je Tonik umístěn, doufají, že mu to pomůže najít nový domov.

Foto: www.petfinder.com

Tonik, pes s lidskou tváří

Článek

Tonik se dostal do útulku v Mishakawě ve státě Indiana ze zařízení pro opuštěná zvířata, ve kterém by ho s velkou pravděpodobností čekalo utracení. Není jasné, jak se tam ocitl, ale nepříznivému osudu se mu nakonec podařilo uniknout.

Odhadem dvouletému kříženci pudla a ši-tzu se teď možná blýská na lepší časy. Mnoho lidí totiž zaujal jeho zvláštní vzhled výrazně připomínající lidskou tvář. Najdou se sice škarohlídi, podle kterých se jedná o obyčejného psa, většina názorů se ale přiklání k psíkově bizarnímu vzhledu.

Foto: www.petfinder.com

Tonik hledá nový domov

„Tonik se k nám dostal z Kentucky. Je velmi milý, snaží se srovnat si život a užívat si lidi. Vypadá to, že není tak zvyklý na společnost. S ostatními psy vychází skvěle a není nebezpečný, ale neměl by být ve společnosti malých dětí,“ stojí na stránkách útulku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám