Hlavní obsah

Ženě po zmáčknutí dálkového ovládání explodovalo auto

Novinky, vps
Stoneham

Bylo to jako scéna z bondovky. Se zmáčknutím tlačítka dálkového ovládání explodoval zaparkovaný vůz. Američanka Jackie Sugrueová je z nedělní exploze svého auta stále v šoku. Chybělo totiž málo a mohlo dojít k tragédii. Příčinou výbuchu bylo podle vyšetřovatelů vznícení výparů z nádrže s acetylénem, kterou měla žena v kufru, informoval The Boston Globe.

BEZ KOMENTÁŘE: Ženě po zmáčknutí dálkového ovládání explodovalo auto

 
Článek

Sugrueová se vracela z nákupu v obchodním centru ve Stonehamu ke svému autu, které si otevřela dálkovým ovládáním. Ihned poté zmáčkla tlačítko na otevření kufru, což vyvolalo explozi. Trosky ze zničeného vozu se rozletěly po parkovišti, poškozeno bylo i několik okolních vozů. Zraněn nebyl nikdo.

„V kufru byla společně s nářadím nádoba s acetylénem. Ten z nádrže unikal, vzniklé výpary se pak po otevření kufru dálkovým ovládáním nějakým způsobem vznítily,“ uvedl pro CNN přivolaný vyšetřovatel.

„Vedle mého auta zrovna nakládal nákup nějaký muž. Nemůžu pochopit, že ho to nezranilo. Víko od kufru letělo přes celou řadu aut, takže jsem vděčná, že se nikomu nic nestalo, protože tohle mohlo dopadnout hodně špatně,“ řekla Sugrueová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám