Hlavní obsah

Lidé vypadající jako monstra svým zjevem děsí okolí

Reuters, vrb

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

venezuela

Na tetovacím festivalu ve Venezuele byly k vidění opravdové extrémy. Fanoušci tetování a tělesných modifikací tu mohli obdivovat jedince, kteří už jen stěží připomínají příslušníky lidské rasy.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Lidé vypadající jako monstra svým zjevem děsí okolíVideo: Reuters

 
Článek

Tattoo Expo je populární venezuelský festival, který se koná v Caracasu a vždy je tu na co se koukat. Zvědavci se mohou přijít podívat na přehlídku opravdu extrémních tetování a tělesných modifikací. Mezi stálé zdejší "exponáty" patří například Matt Gone, takzvaný šachovnicový muž, který má potetováno 98 procent těla. "Nenáviděl jsem svoje tělo. Mám totiž mnoho vzácných vrozených vad. A tak jsem se rozhodl ho skrýt pod tetování a to mi pomohlo se s tím vyrovnat," vysvětluje.

Další populární osobností světa extrémních tělesných modifikací je upíří žena, mexičanka Maria Jose Cristerna, která má kromě tetování pod kůží transdermální implantáty. Přestože mnozí lidé jsou její vizáží doslova zděšení, ona tvrdí, že to jak vypadá, je maximální svoboda projevu. „Nesnáším předsudky a tabu, toto je pro mě absolutní sebevyjádření,“ konstatuje.

Na akci se objevil také umělec Cain Tubal, kterému se přezdívá ďábel z Kolumbie. "Tělesné transformace mě vždy fascinovaly. Tak jsem se rozhodl do toho jít. Pokud neuděláte věci, po kterých toužíte, okamžitě, pak je neuděláte už nikdy."

Reklama

Výběr článků

Načítám