Hlavní obsah

Žena vypadá ve 28 letech na 70

Novinky, vps

Na první pohled budí Číňanka Ťün-chua Chuová dojem sedmdesátileté ženy. Ve skutečnosti jí ale je těžko uvěřitelných 28 let. Ze zatím nezjištěných důvodů začala před sedmi lety prudce stárnout, uvedl britský deník Huffington Post.

BEZ KOMENTÁŘE: Osmadvacetiletá Číňanka vypadá jako stařenka, plastika by ji měla omladitVideo: LiveLeak.com

 
Článek

Na starších fotografiích vypadá jako usměvavá dívka se sebevědomým výrazem. Zhruba půl roku po porodu syna ale nastala nečekaná změna. Její tělo začalo extrémně rychle stárnout a za pár let se z mladé dívky stala stařenka.

Chuová podstoupila řadu vyšetření, žádné ale nedokázalo určit příčinu. Pro mladou ženu to byl zásadní zlom v jejím životě. Už si nemohla oblékat to, co nosili její vrstevníci, protože tak vyvolávala pohoršení. Dokonce se zhoršily i vztahy v její rodině.

„Neodvažuji se vyjít na ulici a podívat se ostatním do očí. Poté, co mě postihla tato nemoc, jsem se dlouho odhodlávala k pohledu do zrcadla. Nemohu vyzvednout svého syna ze školy, a dokonce se mě straní i vlastní manžel,“ řekla Chuová.

Naději ale má. Plastický chirurg, který se dozvěděl o jejím příběhu, nabídl bezplatnou pomoc. Sérií operací chce omladit její tvář. Chuová před prvním zákrokem uvedla, že by byla spokojená, kdyby po zásazích chirurga vypadala jako třicátnice nebo alespoň jako čtyřicátnice.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám