Hlavní obsah

Zrychlený záznam dne otce a syna bez matky

Novinky, her
Missouri

Stephanie Ramosová nechala svého 21měsíčního syna se svým mužem Emiem celý den doma. Aby manželka viděla, co přesně se za onen den dělo, nastavil její muž do obývacího pokoje kameru a celý záznam poté zrychlil.

BEZ KOMENTÁŘE: Zrychlený záznam dne, bitevní pole v obýváku

 
Článek

Vtipné video si rychle oblíbili uživatelé internetu. Řádění malého Xaviéra začíná v momentě, kdy jeho otec přinese do pokoje krabici plnou hraček. V tu chvíli se stává z malého chlapečka uličník plný energie.

Obývací pokoj se po pár hodinách mění k nepoznání. Všude jsou hračky, jídlo a spousty jiných věcí. V jednu chvíli si malý Xaviér s chutí splete otcovo tričko s ubrouskem na utření dětského jogurtu.

Celé video uzavírá úklid obývacího pokoje do původního stavu, což se navzdory všem předpokladům skutečně podaří. Emio Tomeoni udělal video pro svou ženu, jako památku na bezstarostné dětství jejich syna a důkaz, že i muž se umí bez problémů postarat o malé dítě.

„Podíval jsem se na video a v tu chvíli mi bylo jasné, že si ho moje žena zamiluje. Hlavně proto, že jsem dokázal dát dům do původního stavu, a věřte, že to nebyla legrace,“ Dodává Emio s úsměvem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám