Hlavní obsah

Ježíši Kriste, Fentone! Legendární labrador už honí i slony, a dokonce dinosaury

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Je to přesně rok, co pejskaře po celém internetu pobavil neposlušný labrador Fenton, který utekl svému majiteli v londýnském Richmond Parku a jal se pronásledovat jeleny. Jeden kolemjdoucí, který si zvěř natáčel na mobilní telefon, tak zachytil scénu, jež dokáže rozesmát i po roce. Britský telefonní operátor EE nyní tento ikonický výjev přepracoval do kolosálních rozměrů.

BEZ KOMENTÁŘE: Reklama na superrychlé připojení, inspirovaná FentonemVideo: ee.co.uk

 
Článek

Věta "Ježíši Kriste, Fentone!" je zpět a je stále stejně kouzelná jako před rokem. Když tehdy nejmenovaný pejskař honil svého psa pronásledujícího vyděšenou skupinu jelenů, netušil, čemu dal vzniknout.

Britský operátor tuto scénu "mírně" upravil a využil ji jako oslavu spuštění svých služeb 4G ve Velké Británii. Sice teď scéna mírně zavání Hollywoodem, škodolibý nádech však zůstává neměnný.

Britský operátor není ostatně jediný, kdo se rozhodl scénu nějakým způsobem využít či předělat. I tvůrci populárního automobilového pořadu Top Gear na kanálu BBC nevynechali příležitost tento úsměvný moment parodovat.

Parodie na Fentona v Top GearuVideo: BBC

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám