Hlavní obsah

Nejděsivější halloweenské příšery z dýní jsou jako "živé"

Novinky, vps
New York

Tradiční dýně, které lidé během Halloweenu vystavují před svými domy, jsou slabým odvarem v porovnání s prací řezbáře Raye Villafanea. Ten se vyřezáváním dýní zabývá už několik let. Neomezuje se ale pouze na malé dýně, už druhý rok po sobě vyřezal z obrovské dýně zombie v životní velikosti.

Ray Villafane vyřezává zombie z obrovské dýně

 
Článek

Fotografie Villafaneových řezeb, které jsou často označovány jako umělecká díla, se v čase Halloweenu stávají předmětem mediálního zájmu už několik let po sobě. Obdivován je především jeho smysl pro detail. [celá zpráva]

Se svým týmem se stará o halloweenskou výzdobu v newyorské botanické zahradě. Tam letos vyřezal z obří dýně děsivou zombie v životní velikosti. Minulý rok zase vytvořil hororovou scénu, ve které se několik zombie snaží dostat ven z velké dýně.

V roce 2011 vyřezal Villafane z dýně celou hororovou scénu

Strašidelná výzdoba je součástí akce, která v newyorské botanické zahradě trvá po dobu jednoho měsíce. Během něho se konají různé přednášky vztahující se svým tématem k Halloweenu. Návštěvníci se tak můžou naučit vyřezávat dýně nebo si poslechnout něco o nemrtvých.

Reklama

Výběr článků

Načítám