Hlavní obsah

Tajuplná světla na noční obloze vyděsila tisíce Američanů

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cincinnati

Pořádně vystrašení byli obyvatelé amerického města Cincinnati, když minulý týden spatřili podivně se pohybující světla na noční obloze. Video upoutalo UFO komunitu, která okamžitě začala spekulovat o původu světelných koulí. Ty dokonce dostaly název Cincinnati Lights (Světla Cincinnati). Po pár dnech se ale ukázalo, že se jednalo pouze o parašutisty, kteří předváděli světelnou show.

BEZ KOMENTÁŘE: Záhadné UFO v Cincinnati odhaleno - jednalo se o parašutisty

 
Článek

Pomalu se otáčející světla byla viditelná z velké dálky, šokovala tedy mnoho lidí. Další vlna spekulací přišla po zveřejnění videa na internetu. Světelné koule totiž svým pohybem neodpovídaly letadlu, balónu ani meteoru.

Nadšenci proto začali úkaz přirovnávat k mnohým podobným nevysvětleným událostem z minulosti. Na přetřes tak přišla i záhadná světla, která se v roce 2010 objevila v El Pasu.

BEZ KOMENTÁŘE: Podobné UFO se v říjnu 2010 objevilo v El Pasu

Světla Cincinnati se však nakonec podařilo vysvětlit, jak informovalo zpravodajství NBC. Jednalo se o skupinu parašutistů, která při seskoku předváděla světelnou show. Najala si je střední škola La Salle jako součást oslavy svého výročí.

Reklama

Výběr článků

Načítám