Hlavní obsah

Pes s ježčí tváří - do tlamy schytal 500 ostnů od dikobraza

– Blanchard
Novinky, tes

Belle Mae, tříleté fence buldoka, se minulou neděli pořádně vymstila zvědavost. Na dvorku u domu v Blanchardu v americké Oklahomě se potkala s dikobrazem. Ze setkání vyvázla tak špatně, že si na něj bude zřejmě pamatovat celý život. Dikobraz jí do tlamy zasadil neuvěřitelných 500 ostnů.

Fenka potkala dikobraza, ten jí do tlamy zasadil více než 500 ostnůVideo: www.newson6.com

 
Článek

Podle majitelů, Jerryho a Allison Noleových, si Bella spolu s dalšími dvěma psy hrála u rybníčku na dvorku za jejich domem. Z něj se ovšem v tutéž chvíli pil i dikobraz. Vzhledem k tomu, že se k němu Bella přiblížila až moc blízko, začal se bránit a dal zvědavé fence co pro to.

"Bylo to příšerné," řekla televizi News 9 Allison Noleová. "Zvířata bereme jako děti, když vidíte, že trpí, nechcete si ani představovat, jakou bolest musí cítit. Dotklo se to celé naší rodiny.“

Fenku okamžitě ošetřili na nedaleké veterinární klinice, musela podstoupit operaci, při níž jí odstranili více než 500 ostnů z oblasti tlamy, očí a tlapek. Od čtvrtka je už fenka v domácím ošetřování, pravidelně ale musí docházet na veterinární kliniku, protože několik ostnů podle lékařů pravděpodobně stále zůstává v jejím těle a hrozí jí infekce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám