Hlavní obsah

Vyděšený otec na pouťovém kyvadle křičel hrůzou, dcera se vedle něj smála

Novinky, Zuzana Křesťanová
Pigeon Forge

Pro své dítě je člověk ochoten podstoupit snad cokoliv. Američan Steve Fuehne chtěl udělat radost své dceři, která chtěla v zábavním parku vyzkoušet adrenalinovou atrakci. A tak s ní i přes svůj strach z výšek vlezl na obří kyvadlo. Jeho zběsilý křik však přiměl obsluhu k tomu, že mu v půlce jízdy zastavila a nabídla, aby vystoupil, informoval server dailymail.co.uk.

BEZ KOMENTÁŘE: Otec křičel na obří houpačce tak vyděšeně, že mu v půlce jízdy zastavili

 
Článek

Hrůzostrašnou jízdu, která se odehrála už loni, natočila kamera připevněná na kyvadle. Video se objevilo na internetu, kde sklízí velký ohlas. Otec i s desetiletou dcerou Grace Elizabeth proto dostali ve středu pozvání do televizního pořadu  NBC's Today show, kde na neopakovatelný zážitek zavzpomínali.

Grace zatoužila při návštěvě parku Dollywood v Pigeon Forge v Tennessee pohoupat se na obří houpačce Screaming Swing. To mohla ale jen v doprovodu dospělé osoby. A protože matka v tu chvíli nebyla po ruce, obětoval se její otec.

Na záznamu z kamery je vidět, že to pro něj bylo opravdovým utrpením. Zatímco dítě si jízdu užívalo s úsměvem na tváři, on s vytřeštěnýma očima křičel: „Tohle už nikdy, Grace Elizabeth!". Obsluha tedy atrakci v půlce běhu zastavila, aby mohl vystoupit. Jenže dcera chtěla v jízdě pokračovat. A tak se nechal ještě jednou rozhoupat do výšin.

Jak sám uvedl, trvalo mu pak několik hodin, než se dostal zpátky do své kůže.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám