Hlavní obsah

Kočka šílela a škrábala do zdi: Na fotce je vidět přízračná postava holčičky

Novinky, Jakub Kynčl

V britském Cheltenhamu řeší lidé záhadu. John Gore, který obývá dům na Hudson Street, je značně nesvůj z fotografie, kterou ve svém domě pořídil. Na rozmazaném snímku je jasně patrná přízračná průhledná postava.

Foto: repro

Kočka leží na černém křesle. Přízračná postava stojí v pravé části fotky.

Článek

"Jedna z mých koček v tom místě neustále skákala na zeď, škrábala na ni a my jsme zvyklí kočky docela často fotit. Když jsme se podívali na snímek, překvapila nás jakási postava, která na snímku stála vedle pohovky," uvedl třiačtyřicetiletý Gore, který v domě žije se svou přítelkyní Soniou Jonesovou.

"Nikdy jsem se duchů nebál a ani žádné nespatřil. Stalo se nám tu pár zvláštních událostí už dříve - kanály v televizi se přepínaly a televizor se často sám vypnul. Ukázal jsem ten snímek ženě, která tu žije přes ulici už dlouhá léta. Podle ní před námi v domě bydlel člověk, jehož dítě postihl syndrom náhlého úmrtí," uvedl Gore.

"Hodně lidí už ten snímek vidělo na Facebooku. Někteří se domnívají, že jde o nějaký stín. Podle mě má ale jasný tvar postavy. Nevadí to mně ani Sonie. Neobtěžuje nás a nic nenasvědčuje tomu, že by šlo o zlého ducha. Přiznám se, že jsem začal věřit na duchy poté, co mi v roce 2004 zemřela matka. Lidé však říkávají, že tomu nikdy neuvěříte až do chvíle, než to spatříte na vlastní oči," dodal Brit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám