Hlavní obsah

Bezpečnostní kamery občas zachytí i zajímavé a bláznivé situace

Novinky, Markéta Klánská

Kamery, které snímají ulice a budovy 24 hodin sedm dní v týdnu, se staly účinnou zbraní v boji proti zločinu. Záznamy ovšem neukazují pouze kriminální činy, ale i romantické, bláznivé nebo hrdinské scénky z každodenního života. Přesně této myšlenky se chytila i jedna společnost vyrábějící nealkoholické nápoje a vytvořila originální spot.

Bezpečnostní kamery denně natočí řadu kuriózních scének

 
Článek

Koláž ze záběrů bezpečnostních kamer z celého světa byla na internetu zveřejněná v první polovině června. Začíná pohledem na města a pár líbající se na lavičce v parku. Poté pozvolna přechází přes šílený tanec na pouliční hudbu až ke zdánlivému přepadení, ze kterého se nakonec vyklubalo setkání s kamarádem. A nechybí samozřejmě ani napětí a hrdinské kousky.

Společnost chce tímto klipem říct, abychom se na svět dívali trochu jinak. Někteří lidé to naopak mohou brát jako upozornění na problém moderní doby, kdy jsme všichni neustále pod dohledem.

Ať už ale spot vypovídá o čemkoli, hudbou podbarvený pohled na veselé, bláznivé, přátelské a obětavé lidi „očima“ bezpečnostní kamery jednoduše působí mile. A to bez ohledu na jeho reklamní poslání.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám