Hlavní obsah

Auto přímo uprostřed silnice narazilo do domku

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Řidič osobního vozu zažil na jedné z ruských silnic šok. V klidu jel a najednou přímo před ním přistál montovaný domek, který sklouzl z návěsu v protisměru. Řidič neměl jinou možnost, než do domku nabourat.

BEZ KOMENTÁŘE: Auto přímo uprostřed silnice nabouralo do domku, který spadl z návěsu

 
Článek

Pokud auta narazí do domů, pak to zpravidla bývá vinou jejich řidičů. V tomto případě, který se stal koncem května, v tom ale byl řidič osobního auta zcela nevinně.

Jak je vidět na záběrech kamery na palubní desce vozu jedoucího za ním, stal se obětí chyby, kterou udělala posádka náklaďáku v protisměru. Montovaný domek totiž nepřichytili na návěs dostatečně pevně.

Nezodpovědnost a špatný stav vozidel

Naštěstí se při neobvyklé nehodě nikomu nic nestalo, ne vždy to ale dopadá na ruských silnicích dobře. Svědčí o tom smutné statistiky, které posouvají Rusko na evropské první místo v počtu úmrtí při dopravních nehodách. Může za to nezodpovědný přístup účastníků provozu, stejně jako špatný stav jejich vozidel.

O tom, že jsou ruské silnice opravdu nevyzpytatelné, není pochyb ani při pohledu na starší video, které ukazuje vynalézavost ruských řidičů. K čemu kola, když některá z nich lze nahradit kusem stromu?

BEZ KOMENTÁŘE: Řidič nahradil kolo vozíku stromemVideo: Mapy.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám