Hlavní obsah

Muž chtěl vypadat jako superhrdina Hulk, zelenou barvu ale neuměl smýt

Novinky, Jakub Kynčl
Vila Cruzeiro

Hulk (dříve též Incredible Hulk) je jedním z nejznámějších superhrdinů současnosti. Jeho hlavními identifikačními body jsou zavalité a svalnaté tělo společně s brčálově zelenou barvou. A protože první bod brazilský plavčík Paulo Henrique dos Santos splňoval, rozhodl se zapracovat i na tom druhém. Nebylo to úplně nejchytřejší rozhodnutí.

BEZ KOMENTÁŘE: Paulo Henrique dos Santos chtěl vypadat jako filmový Hulk

 
Článek

Paulo Henrique dos Santos z městečka Vila Cruzeiro se nabarvil a oblékl jako Hulk na místní běžeckou událost, kde pobavil velké množství lidí. Pravá zábava však přišla až ve chvíli, kdy se zjistilo, že barva nejde dolů. I přes důkladné škrábání těla nejrůznějšími kartáči barva odolávala. Teprve pak mladý muž zjistil, že se nabarvil zelenou barvou určenou pro balistické střely a nukleární ponorky.

Podle brazilského zpravodajského portálu Extra.globo.com Paulo chtěl zakoupit stejnou barvu, kterou použil už dříve, když se vydával za Hulka. V obchodě ji však neměli, takže si koupil jinou. Celou neděli a pondělí pak strávil ve sprše ve snaze barvu ze sebe smýt. Podle svých slov absolvoval asi tak 20 koupelí a musel spát v pokoji pokrytém igelitem, aby nic nezašpinil.

BEZ KOMENTÁŘE: Filmový Hulk se vyznačoval velkými svaly a zelenou barvou pleti

Mladý muž, který mimo jiné vystupuje v Riu de Janeiro jako DJ Marronzinho, se obával, že by mohl z průmyslové barvy dostat otravu olovem, avšak jeho tělo naštěstí nevykazovalo žádné symptomy. Neuvěřitelná však je skutečnost, že dos Santos podle svých slov své klukovské chyby ani trochu nelituje.

Přes noc se stal ve svém městečku místní celebritou číslo jedna. Jakoby nebyla situace sama o sobě dostatečně trapná, místní tisk zveřejnil fotografii, na níž je s matkou, která se z něj snaží odstranit barvu, a označil ji za jeho přítelkyni. Zelené apokalypse učinili přítrž až jeho známí a sousedé, kteří se na čištění jeho těla střídali po dobu 24 hodin. Teprve poté se jim povedlo odolnou barvu z těla konečně dostat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám