Hlavní obsah

Řidička se rozjela s botičkou a zle si poničila auto

Právo, Ivan Vilček, Bratislava

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prievidza

Kuriózní případ řeší městští policisté ve slovenském městě Prievidza. Mladá řidička se rozjela s botičkou na kole a poškodila si blatník. Policistům později tvrdila, že si botičky nevšimla.

Žena se rozjela i s policejní botičkouVideo: zpravodajský server televize Joj - noviny.sk

 
Článek

Řidička zaparkovala svůj vůz přímo na trávníku. Netrvalo dlouho a na předním kole jejího vozu se objevila botička. To však řidičce nezabránilo v tom, aby se s vozem pokusila odjet.

„Nastartovala, a protože jí botička bránila v rozjezdu, přidala víc plynu a začala couvat i s botičkou,“ uvedl svědek, který si neuvěřitelnou akci natočil.

„Botička dost dlouhou dobu drhla o vozovku. Byl to jasný kovový zvuk, který musela slyšet i v kabině vozu. Řidička i tak pokračovala v jízdě,“ dodal svědek.

Po několika vteřinách botička spadla a řidička následně zastavila. Policistům tvrdila, že si botičky nevšimla.

„Vozidlo mělo oznámení za stěračem a na okně řidiče byla reflexní samolepka, která upozorňuje na to, že vozidlo je zablokované,“ kroutil hlavou Vít Zajac z Městské policie Prievidza. Policisty překvapilo, že navzdory poškozenému automobilu brala mladá žena vše s humorem.

„Byla ráda, že se nic vážnějšího nestalo,“ dodal Zajac.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám