Hlavní obsah

Žena je závislá na opalování v soláriu, měla tam vzít i svou malou dceru

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čtyřiačtyřicetiletá Patricia Krentcilová z New Jersey má zaděláno na pořádný průšvih. Její dcera přišla 24. dubna do školky se spálenou kůží. Výchovná poradkyně ze školy v Nutley neváhala a zkontaktovala policii. Pokud se ženě podaří dokázat, že své pětileté dceři umožnila vstup do opalovací budky, hrozí jí trest.

Američanka je obviněná z toho, že vodila svou malou dceru do soláriaVideo: Novinky/Reuters

 
Článek

Matka z New Jersey, která se nikterak netají svou láskou k soláriím a na její kůži je to také jasně poznat, stanula ve středu 2. května u soudu. Tam uvedla, že se necítí vinna ohrožením své malé dcery.

Úřady tvrdí, že nyní šestiletá dcera Patricie Krentcilové, přišla do školy s popáleninami, které mohly vzniknout právě v soláriu. New Jersey je jedním ze států, kde je vstup do solária povolen až od 15 let. Tento zákon vznikl kvůli zvýšenému riziku výskytu rakoviny kůže působením ultrafialového světla.

Výrazně opálená žena popřela, že by svou bledou dceru brala přímo do samotného opalovacího přístroje.

"Já se opaluji, ona ne. Opalovací budka je v opalovací místnosti. Dcera se mnou byla v místnosti, ale nešla do samotného přístroje. Nebudu přece brát svou malou dcerku do solária, to by nebylo normální," tvrdila u soudu žena.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám