Hlavní obsah

Rozběsněný muž pokousal v Izraeli policejního psa

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kfar Saba

To, že pes pokouše člověka, není až tak neobvyklé. Opačné případy se ale dějí jen velmi zřídka. K jednomu takovému došlo v tomto týdnu v Izraeli, když se rozběsněný muž zakousl policejnímu psovi do ucha.

Foto: Profimedia.cz

Nezvladatelný výtržník na stanici pokousal policejního psa. Ilustrační foto

Článek

Policie z izraelského města Kfar Saba reagovala na hlášení ženy, jejíž manžel údajně rušil pořádek. Když se muži zákona v domě ženy objevili, její agresivní manžel vyhrožoval, že skočí z okna. Poté se navíc snažil napadnout jednoho z policistů šroubovákem.

Jakmile se policistům podařilo muže zatknout, odvezli ho na stanici, kde začal být opět nezvladatelný. K jeho uklidnění tedy museli povolat ochranku se psem. Při následné šarvátce se muž zakousl psovi do ucha. Policisté mu museli vypáčit čelisti a psí ucho ze stisku jeho zubů uvolnit.

Německého ovčáka poté podle deníku Jerusalem Post museli nechat ošetřit. Jeho zranění naštěstí nebyla nijak vážná.

Zatčený muž si tak ke svým stávajícím obviněním připsal ještě napadení policejního psa a na projednání svého případu zatím stále čeká v cele, uvedla agentura UPI.

Lidské zuby mohou být opravdu nebezpečné

V září loňského roku se v americkém Sacramentu stal ještě kurióznější případ, kdy člověk pokousal zvíře. Opilý David Senk tehdy svými zuby ošklivě poranil krajtu, která musela dokonce podstoupit operaci. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám