Hlavní obsah

Žena si při střelbě před domem četla Bibli, Bůh ji prý ochránil

Novinky, Markéta Klánská
Portland

Postarší silně věřící žena z amerického Oregonu minulý v pátek na vlastní kůži pocítila "boží přízeň". Právě když si listovala Biblí, oknem jejího domu prolétla střela. Nikomu v domě se naštěstí nic nestalo.

Ženě vnikla kulka do domu, zatímco si četla v BibliVideo: www.kgw.com

 
Článek

Několikanásobná babička Mary Andersonová se v pátek probudila už před půl čtvrtou ráno. Stejně jako jiné dny si vzala do kuchyně Bibli. Při četbě ji ale vyrušila střelba. Zatím neznámý střelec před jejím domem v Portlandu vypálil několik ran z pistole.

„Slyšela jsem rány, ale nevěděla jsem, odkud vyšly,“ uvedla pro regionální televizi KGW Andersonová.

Žena později našla jednu střelu, která prošla skrz okno ve druhém patře jejího domu. Kulka skončila ve stěně, jen kousek od místa, kde spala její vnoučata. Nikomu v domě se naštěstí vůbec nic nestalo. Andersonová však později uvedla, že byla celou dobu klidná a žádného zranění se ani neobávala.

„Pán nade mnou drží ochrannou ruku. Ostatním lidem nepřipadá skutečný, on ale skutečný je,“ řekla přesvědčeně Andersonová.

Podivné okolnosti

„Zatím máme jen málo informací o tom, co se ve skutečnosti stalo. Jisté ale je, že to mohlo dopadnout mnohem hůř. Možná dokonce i tragicky,“ uvedl seržant Pete Simpson z portlandské policie.

Na nedaleké křižovatce došlo v té době k dopravní nehodě. Policie šetří, zda měla nehoda se střelbou něco společného.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám