Hlavní obsah

Extrémně obézní muž prosil na internetu o pomoc, reakce byla okamžitá

Novinky, Michaela Cmíralová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Livermore

Robert Gibbs váží kolem 320 kilogramů. Žije se svou matkou, sestrou a jejími dětmi v Kalifornii ve městě Livermore. Tento pátek oslavil třiadvacáté narozeniny a jeho jediným přáním bylo, aby mu někdo pomohl. Už prý nechce být vězněm svého těla.

Obézní muž prosí o pomoc, sám sotva chodí

 
Článek

Třiadvacetiletý muž se z bezvýchodné situace rozhodl dostat tím, že natočil video, ve kterém žádá o pomoc a nahrál ho na Youtube.

Ve videu prosí o pomoc kohokoli, kdo by byl ochoten zbavit ho přebytečných kilogramů, které mu ničí život. Řekl, že tohle je jeho poslední šance a že se bojí, že nebude mít možnost sledovat svého synovce a neteř, jak vyrůstají.

Reakce na jeho video byla větší, než očekával. Během pouhých čtyřiadvaceti hodin video zhlédlo přes dvě stě tisíc lidí. Spousta z nich zanechala komentáře, ve kterých Robertovi přejí hodně štěstí, a ozvalo se mu už i několik odborníků na výživu. Navíc o něj projevila velký zájem i média, která Roberta jela navštívit přímo k němu domů.

S obezitou bojuje Robert už od svých čtyř let, a přestože podle svých slov zkusil už všechno, vždycky shozené kilogramy opět nabral. Navíc prý trpí už několik let cukrovkou a postavit se na vlastní nohy dokáže jen na pár minut.

Přiznal ale, že jí hlavně stravu z fast foodů, prý se tak snaží ušetřit.

V rozhovorech pro média Gibbs uvedl, že je nadšen z reakcí na své video. Řekl, že je rád za publicitu a že by se měl asi připravit na tornádo, které teď, jak doufá, obrátí jeho život naruby. Řekl, že se zdá, že to pro něj nakonec budou skvělé třiadvacáté narozeniny.

Reklama

Výběr článků

Načítám