Hlavní obsah

Řidič pohřbil kamión v zamrzlém rybníku

Novinky, Zuzana Křesťanová
Minnesota

Štěstí v neštěstí měl řidič kamiónu John Nettifee. V pátek ráno ztratil kontrolu nad řízením a i s náklaďákem sjel z dálnice I-94 v Minnesotě přímo do zamrzlého rybníku. Muž vyvázl jen s lehkým zraněním, kamión se ale ze tří čtvrtin potopil a nastoupit musela těžká technika i potápěči.

BEZ KOMENTÁŘE: Řidič skončil s kamiónem v zamrzlém rybníkuVideo: LiveLeak.com

 
Článek

Pětatřicetiletý Nettifee jel zřejmě příliš rychle, s kamiónem sjel z dálnice, projel příkopem a po ledě dojel až do prostředka zamrzlého rybníku. Patnácticentimetrová vrstva ledu však pod tíhou nákladního vozu nevydržela, kolos pomalu klesal ke dnu a začal se bořit do bahna rybníku.

Ledová voda vnikla otevřenými okénky dovnitř kabiny. Díky tomu, že se souprava nepřevrátila, se povedlo řidiči přes střechu kamiónu utéct a s lehkým zraněním skončil v nemocnici v nedalekém Monticellu, uvedl server dailymail.co.uk.

„Jsme extrémně šťastni, že během této nehody nebyl nikdo vážně zraněn,“ řekla stanici FOX 9 Molly Snyderová, mluvčí společnosti Target, které kamión patří.

Na místě musela zasahovat těžká technika a potápěči. Několik hodin jim trvalo, než vymysleli způsob, jak náklaďák dostat z vody ven. Nakonec se jim to povedlo pomocí kabelů, které potápěči připevnili na několika místech k zadní části korby. Celým případem se zabývá policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám