Hlavní obsah

Teď už si mě snad holky najdou, říká pokerový milionář Staszko

Novinky, Jakub Kynčl
Praha

Rodák z Třince Martin Staszko se narodil v červnu 1976 a pokeru se věnuje teprve čtyři a půl roku. I tak už v něm docílil historicky největšího českého úspěchu. Na turnaji WSOP Main Event skončil letos druhý a vyhrál tak přibližně 98 miliónů korun. První milión už stačil utratit, řekl v rozhovoru pro sobotní magazín Práva.

Rozhovor s Martinem StaszkemVideo: Novinky

 
Článek

Vyhrál jste asi 98 miliónů. Zhruba 15 by vám měly spolknout daně. Utratil už jste něco z výhry?

Přiznám se, že pobyt v Las Vegas byl nákladný. Jeli jsme tam už dva týdny před finále. Nejde jen o letenky, ale také o ubytování, výlety a další výdaje. Většinu zážitků jsem tam prožil s kamarádem, kamarádkou a pak také bratrem a rodiči. Ti by se normálně do Las Vegas nepodívali. Byl to pro ně velký zážitek.

Všichni jsme se vrtulníkem proletěli nad Grand Canyonem a udělali si výlet do San Franciska, které mě opravdu uchvátilo. Kdybych byl nucen sečíst náklady, tak mě tato cesta něco přes milión stála.

Foto: Aleš Honus, Právo

Od starostky Třince Věry Palkovské obdržel Martin Staszko flanelovou košili.

Snil jste v mládí o tom, že si něco koupíte?

Žádné majetkové sny jsem asi nikdy neměl. Ale spíš jsem chtěl něco dokázat. Neplánuju kupovat zatím nic konkrétního. Asi jsem o ničem nikdy nesnil.

Chcete investovat do nemovitostí, či máte jiný plán, jak peníze využít?

Zatím se neplánuji stěhovat. Bydlím v bytě v Třinci a nejspíš tam zůstanu, aspoň nějakou dobu. Nemovitost? Zatím jsem o tom neuvažoval. Dokud budu žít sám, tak není třeba. S domem bych měl velké starosti. Když budu mít přítelkyni, tak se uvidí.

Co by měla podle vás splňovat ideální žena?

Měla by mě mít ráda, být milá, hodná a aspoň trochu pěkná.

Jaký jste měl nejdelší vztah v životě?

To je pro mě těžká otázka. Abych byl upřímný, tak ve vztazích žádné velké zkušenosti nemám, a tak pro mě asi nebude jednoduché určit, zda se o mě někdo zajímá kvůli penězům, či něčemu jinému. Já jsem vlastně pořádný vztah nikdy neměl. Vždy to byly vztahy na dálku anebo nějaké krátkodobé.

Nehledal jste někdy známost po internetu?

Já jsem na nějaké vztahové záležitosti neměl ani nikdy moc čas. Nikdy jsem nikam moc nechodil a s nikým se neseznamoval. Myslím si ale, že teď si někoho najdu anebo si někdo najde mě. Nějaký vztah už snad mít budu...

CELÝ ROZHOVOR NAJDETE V SOBOTNÍM MAGAZÍNU PRÁVA

Reklama

Výběr článků

Načítám