Hlavní obsah

Telefonující kočka se stala novým hitem internetu

Novinky, Zuzana Křesťanová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Internet je zahlcen celou řadou videí roztomilých zvířat, která dělají nejrůznější věci. Jen některá z nich se ale proslaví a získají si slávu po celém světě. Jednou z takových se ale právě v těchto dnech stala kočka Fred, která umí telefonovat.

Článek

Většina domácích mazlíčků si na zvuk domácích přístrojů a spotřebičů po nějakém čase zvykne. U některých ale stále vyvolávají neočekávané reakce. Podobně jako u kočky, kterou uživatel marciorcod nahrál na youtube 3. listopadu.

Na záznamu je zachycen Fred v ložnici v okamžiku, kdy začne zvonit telefon. Jeho majitel uvádí, že vyzváněcí tón jeho kočka přímo nesnáší. „Poprvé jsme začali něco tušit, když volala moje sestra. Někdo tam prý odpovídal, a znělo to jako mňau.“

V tu dobu ale kromě kočky nikdo doma nebyl. Rodina se proto rozhodla zjistit, jak to tedy s Fredovým telefonickým uměním je. Jako důkaz vzniklo video, které si pouštějí lidé po celém světě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám