Hlavní obsah

Pokerový boháč z Třince měl u stolu vlaječku ČR kvůli Leoši Marešovi

– Las Vegas
Novinky, Jakub Kynčl

Pětatřicetiletý Martin Staszko, který skončil na pokerovém šampionátu WSOP: Main Event druhý, dělal velkou vlajkou připnutou na své flanelce reklamu i České republice. Nosit na košili národní znak přitom třineckému hráči, který si v Las Vegas přilepšil o 98 miliónů korun, poradil známý moderátor Leoš Mareš.

Článek

"Že by nebylo od věci vzít si vlajku ke stolu, mi už po osmi dnech turnaje říkal Leoš Mareš, který se byl na šampionátu také podívat. Doma mi to pak říkalo ještě asi 20 lidí, tak jsem si ji opravdu vzal," řekl Právu Staszko.

Vedle vlajky upoutala všechny i jeho flanelová košile, která nepatří k nejběžnějším oděvům pokerových hráčů. Za jeho nevšedním úborem prý nestály žádné výjimečné plány. Zatímco soupeři vytáhli do boje s nejmodernějšími značkami, oblečením posetém reklamami či různými komickými maskami, on prostě náhodou sáhl do skříně pro flanelku. Protože během turnaje vzbudila zájem, neopustil ji ani na finále.

"To, že jsem si vzal tu košili, byla původně čistě náhoda. Na finále jsem se ale rozhodl vzít si ji znovu, protože si mě v ní lidi pamatovali," vysvětlil Právu Staszko malou módní záhadu.

Staszko cestou do finále postoupil přes dalších 6863 hráčů, nad jeho síly byl pouze mladý německý profesionál herny PokerStars Pius Heinz, který si výhrou zajistil zlatý náramek pro vítěze a v přepočtu 157 miliónů korun k tomu.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám