Hlavní obsah

Pětačtyřicetiletá matka čeká už 20. dítě, její těhotenství prý řídí Bůh

Novinky, Markéta Klánská
Tonitown

Michelle a Jim Bob Duggarovi si opravdu dobře pojistili, že se jim v budoucnu narodí mnoho vnoučat. Sami si totiž pořídili 19 dětí a nyní ještě čekají dvacáté. Tento týden to oznámili v ranní show televize NBC.

Foto: Profimedia.cz

Manželé Duggarovi mají 19 dětí, nyní však čekají dvacáté

Článek

Pětačtyřicetiletá Michelle Duggarová, která za svůj život porodila už 19 dětí, jejichž věk se nyní pohybuje od 23 měsíců do 23 let, před několika měsíci s velkým překvapením zjistila, že je na cestě ještě další dítě. To se ale na rozdíl od ostatních narodí císařským řezem, aby se předešlo všem rizikům, která mohou na rodičku v tomto věku čekat.

„Jsme nadšeni. Ani nás nenapadlo, že nám Bůh dopřeje dalšího potomka. Motto našeho domu ale zní: ‚Vždycky je tu místo pro další‘. Děti jsou dary, za každé z nich jsme skutečně rádi,“ řekla Duggarová televizi NBC.

Jak oba manželé uvedli, všechna početí nechali na Boží vůli, nikdy se nespoléhali na antikoncepci. Jak přicházelo jedno dítě za druhým, museli tomu ale přizpůsobit podmínky. Nyní žijí v obrovském domě s velkým obývákem a prostornou kuchyní. Mají tam dva velké dětské pokoje, jeden pro dívky a druhý pro chlapce. Z platu realitního makléře a investora vyžijí díky tomu, že jsou šetrní a dokážou dobře zacházet i s nízkým rozpočtem.

Nejstarší syn už si založil vlastní rodinu

Jediný, kdo už ve velkém domě plném dětí nežije, je nejstarší syn Josh, který si založil vlastní rodinu. S manželkou Annou už mají dva potomky, před několika měsíci narozeného Michaela a dvouletou Mackynzie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám