Hlavní obsah

Magické datum 11. 11. 2011: zavřete se raději doma a s nikým nic neřešte

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jedno z nejkrásnějších dat celého století je tady. Další opravdu zajímavé přijde sice už za rok, 12. 12. 2012, ten den už však některým lidem bude kazit náladu, že bude za rohem datum, ke kterému je už dlouhá léta připisován konec světa - 21. 12. 2012. Nač si tedy neužít letošní zajímavé datum a nezjistit, co by nás tento den mělo čekat. Numeroložka doporučuje jediné - zůstat doma.

Na 11.11.2011 si připravte pevné nervy, zavládne nervozitaVideo: Novinky

 
Článek

"V tom datu je spousta jedniček. Šest jedniček v jednom dni přináší obrovské množství takové té energie k prosazení svých vlastních názorů, svých přání, zkrátka sebe sama. Všichni ti, kteří mají tendenci prosazovat svou osobu, mají ten den zelenou. Jenže i ostatní budou chtít v tento den prosadit jenom to, co budou chtít právě oni sami. Ten den jednoduše nepřeje komunikaci. Nikdo nebude umět dělat ústupky," tvrdí numeroložka Eliška Landovská.

"Je to vhodný den spíše ke zformulování toho, co člověk chce, a k samotnému naplánování. Když se každý bude věnovat svým vlastním cílům, bude to výborné. Celý den bude ve znamení vyvažování mezi prostorem člověka a prostorem lidí okolo něj," předestřela numeroložka.

Pohroma pro milostné vztahy, práci i finance

"Co se týče vztahů láskyplných, je pro ně tento úplněk nepříjemný a v některých případech i tragický - je totiž rozchodový. Párům proto doporučuji sólové aktivity," uvedla Landovská, která tvrdí, že konflikty hrozí i v zaměstnáních. Podřízení budou mít podle ní problém najít s nadřízenými společné slovo. Vzhledem k tomu, že den nepřeje diplomacii, konflikty by mohly snadno skončit i vyhazovem z práce na základě prudkého konfliktu," uvedla Landovská.

"I co se týče financí, tak není vhodné uzavírat jakékoli smlouvy o čemkoli, zavazovat se k nějakým platbám, a to i krátkodobým. Dokonce ani nákupy nejsou v tento den vhodné, protože nekoupíme to, co bychom si představovali. Bude lepší, když člověk zůstane doma," dodala numeroložka

Co se 11. 11. 2011 určitě stane?
Česká fotbalová reprezentace svede první barážový boj v rámci kvalifikace na ME ve fotbale 2012 s Černou Horou.
Známý žongler Jan Skorkovský oficiálně ukončí rekordmanskou kariéru. Držitel asi tisíce rekordů skončí se svým hobby symbolicky přesně 11 minut po 11. hodině.
Česká Miss 2010 Jitka Válková oslaví 20. narozeniny a vydá své úplně první CD s názvem Země.
Po celé republice se budou tradičně otevírat svatomartinská vína. Mnozí plánují tentokrát začít s oslavami už v 11 hodin dopoledne.
Německé hudební uskupení Rammstein pustí do světa svůj nejnovější singl Mein Land.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám