Hlavní obsah

Nápad, ze kterého mrazí: firma dává popel mrtvých do funkčních kulek

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na světě existuje mnoho bizarních cest, jak naložit s popelem milovaných bližních. Můžete jej odeslat na Měsíc, udělat z něj diamant či jej umístit do nádoby ve tvaru hlavy zemřelého, kterou si necháte vyrobit speciální technikou z několika fotografií. Nebo necháte popel umístit do nábojů a kulek a půjdete si zastřílet.

Foto: Profimedia.cz

Popel v nábojích do pistolí a pušek. Zvláštní způsob, jak si připomenout zemřelého. Ilustrační foto

Článek

"Nechte nás vám pomoci vzít vašeho milovaného bližního na ještě jeden lov. Náš servis je k dispozici každému, který u sebe má pozůstatky blízké osoby po úplné kremaci. Jsme schopni popel umístit do jakýchkoliv nábojů. Můžete tak získat výjimečné náboje pro vaše pistole či pušky a uctít tak zároveň osobu, na které vám záleželo," stojí na internetových stránkách firmy Holy Smoke.

Americká firma nabízí umístění popela do 250 nábojů do brokovnice, 100 patron do lovecké pušky či 250 nábojů do pistole. Záleží jen na vás.

A jaká je cena této podivné služby? Standardně něco mezi 20 až 25 tisíci korunami. Záleží na tom, kolik popela firmě dodáte a zda chcete i dárkový box na náboje s vyrytým jménem nebožtíka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám